V září 2019 proběhl poslední exekutivní týden a tím skončil tříletý projekt, kterého se zúčastnila také naše škola.
Projekt měl název Podpora všeobecného, exekutivního a praktického vyučování žáků v gastronomii (CZ.02.3.61/0.0/0.0/16_012/0000606) a byl spolufinancován Evropskou unií. Realizovala jej společnost IREAS, Institut pro strukturální politiku o.p.s. Projektu se účastnily školy Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb Litoměřice, Střední odborná škola a Základní škola, Město Albrechtice, přís. organizace SOŠ a SOU Písek, Střední škola hotelová a služeb Kroměříž, SOŠ a SOU Vlašim, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Kladno, Střední škola živnostenská Sokolov, příspěvková organizace, ISŠ Jesenice, Střední škola gastronomie a služeb Teplice nad Metují, Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod, SOŠ a SOU Horky nad Jizerou, Moravská střední škola, Střední škola služeb a řemesel Stochov, Střední škola gastronomie a farmářství Jeseník.
Speciální dík patří také spolupracujícím organizacím a sponzorům: Asociace kuchařů a cukrářů ČR, z.s., Vysoká škola hotelová v Praze, Ekocentrum Oldřichov v Hájích o.p.s., Penzion Kovárna Horní Lipová, MAKRO ČR (Liberec), Jeseníky - Sdružení cestovního ruchu, Nože.cz, Puratos Chile S.A. CZ, a.s., Friedr. Dick GmbH & Co. KG, Karlu Mayerovi a Jiří Škabrada.
Poděkování patří trpělivým a neocenitelným kuchařům: Pavel Bortník a Radek Pálka. Díky Maria Horníková za spolupráci po celé tři roky!!
V neposlední řadě si vděčnost zaslouží všichni učitelé, bez kterých bych projekt nemohl být uskutečněn: Martin Zvára, Hana Pertlová, Andrea Mišurcová, Pavlína Kebisová, Jaroslava Salajová, Zdeňka Partschová, Romana Niklová, Milan Louda, Ladislav Pertl, Světlana Schröderová, Naděžda Stillerová, Zdeněk Kalinovský. (Vítězslav Malý, manager projektu)