Gastronomický workshop v Rožnově pod Radhoštěm

27. února 2020 se konal v gastronomickém studiu firmy Retigo s.r.o v Rožnově pod Radhoštěm další vydařený workshop  na téma „Velikonoce u nás a ve světě“ za účasti lektora Jana Horkého - kapitána národního týmu AKC ČR. Olympijský vítěz, šéfkuchař restaurace Art Nouveau , Kuchař roku 2017, vařil v Hotel Hyatt Hong Kong, Hotel Intercontinental Madrid, Hotel Pan Pacific Singapore, Budova OSN New York.

Nedá dopustit na českou kuchyni, i když nejraději má asijskou, a připravoval menu pro amerického prezidenta Baracka Obamu. 

Držitel zlatého lva z olympiády v ŚANGAJI, ERFURTU a stříbro ze   STUTGARDU 2020.

 „Hosté si musí uvědomit, že platí za zážitek a pokrm od kuchaře, který na něj použije kvalitní suroviny a vytvoří umělecké dílo na talíři.

Workshopu se zúčastnilo 17 účastníků – byli to učitelé gastronomických předmětů, šéfkuchaři a kuchaři z restaurací a žáci gastronomických škol. Moravská střední škola vyslala na workshop žáky druhého a třetího ročníku studijního oboru Gastronomie. Jmenovitě Davida Marciána, Filipa Klára a Emila Bačovského. Naši žáci se naučili mnoho nového a moderního ze současné moderní gastronomie. Další workshop na téma Moderní bufet, finger food, teriny, paštiky, vegetariánské pokrmy,  předkrmy vhodné na banket se uskuteční dne 14. května opět v gastrostudiu firmy Retigo s.r.o.